ACCESS® TESTKEZELÉSEK (TANFOLYAMOK)

Access Testkezelésekről általábanCsecsemőként még tökéletesen együtt tudunk működni a testünkkel, „vakon” követtük az utasításait,hiszen tudtuk, hogy a testünk sokkal tudatosabb mint mi, azaz sokkal jobban tudja, hogy mi a jó nekünk. Aztán a szüleink, a környezetünk elég gyorsan megpróbál erről leszoktatni minket, és 5-6 éves korunkra szinte teljesen le is zárjuk a testünkkel történő kommunikációt.
Ezek a testkezelések ezeknek a gátaknak a lebontására, az elfojtások felszabadítására szolgálnak, abban különböznek, hogy specifikusabban, célzottabban kezelik az egyes területeket.
Mára már tudományosan is bizonyított, hogy a „negatív gondolatok” a félelem, a bírálatok (akár másé, akár a sajátunk) fizikailag is hatást gyakorolnak a sejtjeinkre, elliptikusabbá, lapítottabbá válnak ezek hatására. Ebben az állapotban azonban megromlik a sejtjeink működése is, és ha huzamos ideig fennáll ez az állapot, akár betegségek is kialakulhatnak ezáltal.
 Az Access testkezelései  ezeket a deformitásokat javítják, visszaállítva sejtjeink eredeti állapotát, és működését. Ez nagyon jól hangzik, de azért ez sem működik varázsütésszerűen. (És  mi lenne, ha még ezt is megengednénk nekik? ).
A kezelések nagyon egyszerűek, és mégis nagyon hatékonyak.
 Nem mindig van magyar elnevezésük, van amelyiket igazából csak körbeírni lehet. Az alapján különböztetjük meg őket, hogy a visszajelzések  többségében milyen változásokról számoltak be a kezeltek.
A testkezeléseket általában  Access Bars® kezelésbe építjük be, de önállóan is működnek sok esetben.

A kezelések időtartama változó, akut problémánál  tovább tarthat, de általánosságban 30-40 perc. Access Bars® kezeléssel összeépítve több, mint egy óra időtartamúak általában.

 Néhány információ a testkezelésekről: 


Testkezelés kisokos


Mit jelent az Access® testkezelés vagy energia?

Az Access®testkezelés egy kézrátétes eljárás, melynek során a test bizonyos pontjait érintjük, és közben különféle energiákat kérünk minden pozícióban, hogy fussanak. Ezek a kezelések megkönnyítik a test számára, hogy visszatérjen az eredeti működéseihez, amely elősegíti, hogy a test rendbe jöjjön, és hosszú életű legyen. Ezek olyan természetes energiák, amelyekként a testek léteznek, és amelyekhez hozzá tudnak férni bárhonnan az univerzumból.
Ki fedezte fel ezeket a testkezeléseket?
Ezeket a testkezeléseket az Access Consciousness®Alapítója, Gary Douglas és Dr. Dain Heer fedezte fel.

Mit tesznek ezek az energiák a testemmel?

Az energiák segítenek a testednek, hogy az eredeti működéséhez visszatérjen, minek következtében hozzájárulnak ahhoz, hogy hogy meggyógyítsa a károsodásokat, sérüléseket, amelyeket eddig fenntartott.

Miért van annyiféle testkezelés?

Amikor más és más energiákat kérünk meg, hogy fussanak a test különféle pontjain, más és más eredményt kapunk. Ilyen formán minden testi panasz esetében úgy összpontosíthatjuk az energiákat, hogy a lehető legeredményesebb legyen. Például ha rosszul érzed magad, futtathatsz egy olyan testkezelést, amely az immunrendszerre hat.

Melyek az Access Testkezelések előnyei?

Számos előnyük van, és folyamatosan tárulnak fel előttünk. A legtöbben, akik próbálták, arról számoltak be, hogy egyfajta jóllétet, a testükkel kapcsolatos könnyedséget tapasztaltak, és könnyebben épültek fel a betegségeikből.

Le kell-e vetnem a ruháimat a kezelésekhez?

Nem. Minden testkezelést lehet ruhán keresztül futtatni.

Milyen érzés, amikor futnak az energiák a testeden?

Mindenki másképp tapasztalja meg. Néhányan melegséget, vagy bizsergést éreznek, vagy nyugalmat és könnyedséget a testükben. Van, aki alig érez valamit. A jó hír, hogy nem kell érezned semmit. Akkor is működik.

Kitől kérhetek kezelést?

Felveheted a kapcsolatot egy Access® facilitátorral, ma már sok országban találsz ilyet. Sokan részt vesznek testkezelés kurzusokon, vagy a 3 napos Access® testkurzuson, aztán csereberélnek kezeléseket a tanfolyam után.

Mi a különbség az Access® Testkezelés Facilitátor, és az Access® 3 napos testtanfolyam facilitátorai között?

Az Access® Testkezelés Facilitátorok egyféle testkezelést facilitálnak egyszerre. A 3 napos testtanfolyam facilitátorai 3 napos tanfolyamokat tartanak, ahol kapsz egy kézikönyvet közel 50 féle egyedi Access® Testkezelés energiájával.

Ezt én is meg tudom tanulni?

Természetesen! Bárki el tudja végezni a kezeléseket, amint éber lesz az energiákra, és megtanulja, hová tegye a kezét.

Futtathatom-e magamon az energiákat?

Minden testkezelés energiáját futtathatod magadon. Mindazonáltal sokkal erőteljesebb a dolog, és jobb eredmények tapasztalhatók, ha valaki más futtatja rajtad.

Mire jó egy-egy Access® Testkezelés energia:

– Feloldja a programozást, ami visszatartja a dolgokat a változástól
– Olyanná változtatja a dolgokat, amik hozzájárulások lehetnek számodra
– Megerősít abban, hogy felfedezd a saját éberségedet a különféle energiákra
– Táplálja azt a potenciát, hogy végtelen lényként érzékelsz, tudsz, létezel (megélsz) és befogadsz
– Lehetővé teszi, hogy egyedi hozzájárulás, katalizátor legyél a változáshoz, ami meg tudja változtatni a bolygót.

forrás: body.accessconsciousness.com

Szeretettel várlak  testkezelés kurzusaimon.

Információk: +36309766974 Danka Mária 


 Mi is az az ESSE kezelés?

 

Az ESSE - Energetic Synthesis of Structural Embodiment - A Strukturális Megtestesülés Energetikai Szintézise


Egy egyedülálló testkezelés, ami kombinálja az Access Consciousness™ eszközeit manuális technikákkal melyek a kötőszövetet, azaz a fasciát célozzák meg, mely a test minden részét hálószerűen összeköti.
Mi is a fascia?
A fascia a testünkben mindenütt jelen lévő,aktív, komplex, kollagén és elasztin rostokat tartalmazó kötőszöveti háló.
Dinamikusan körbeveszi, beborítja,támogatja,védelmezi,összekapcsolja,függeszti és megosztja a zsigeri,csont és izomrendszert.
Minden izomnyújtás nyújtja a fasciát is. Izomsérülések esetén az izomrostok és az őket körülvevő fascia megrövidül és feszessé válik. Ez a feszülés kihatással van a test más részeire is, fájdalmat és tüneteket generálva. Az ESSE kezelés ezeket a tüneteket is megszüntetheti, azáltal hogy feloldja a fasciában lévő feszüléseket.
A traumák hatására a fascia megvastagszik, letapad és megkötöttségeket (gátakat) hoz létre.
Az ESSE arra szolgál, hogy a test formájában és struktúrájában változásokat hozzon létre, ami lehetővé teszi a mozgás, a funkció és a test energetikai rendszerének a könnyedségét,csökkentett fájdalomérzetet,jobb testtartást biztosítva.
 Az ESSE testkezelések lehetővé teszik a feszültségek elengedését a dinamikusan változtatható fascián át a test minden részében a sejtszinttől a nagyobb szervrendszerekig. Az ESSE-re úgy is nézhetünk, mint egy mélyszöveti munka valamint energia kezelések együttese, mindez olyan mozgással kombinálva, ami a testet ellazítja a mikroszkópikustól a makroszkópikus szintig.
Néhány eset, ahol jelentős változás történt már egy kezelés hatására is: nyaki, hát, derékfájdalom, Carpal tunnel szindróma,szédülés,fejfájás,köldöksérv, szétvált hasi izmok, ínhüvelygyulladás..

A kezelés 1-1,5 órát is igénybe vehet.
Masszázságyon,ruhában, de egyes helyeken szabad bőrfelületen "dolgozunk".
Érdeklődni, bejelentkezni a 30/9766974-en tudsz.


 • MTVSS - Immunrendszert erősítő, regeneráló, méregtelenítő kezelések
 • Háromszoros Sorozatrendszerek "DROGOSOK"-nak:
 •  Neked mi a választott "drogod"? Munka? Tisztaságmánia? Vásárlás,shopping? Szex? Játék? Valamiknek a gyűjtögetése, felhalmozása?Evés? Ivás? Menekülés valamibe? Antidepresszánsok? Rengeteg gyógyszer? Mi még? 
 •  Ha úgy érzed, a fentiek közül bármelyik területen is "érintett"  vagy, akkor érdemes lehet megfontolnod, hogy ezeket a mélyen elraktározott emlékeket, nézőpontokat, korlátozásokat teljesen kitisztítsd magadból és a testedből. Van kedved hozzá? Ha igen, várlak szeretettel.
 • Látás helyreállítása
 • Traumák, műtéti hegek nyomait regeneráló kezelések
 • FaceLift kezelés - energetikai ránctalanító, fiatalító testkezelés
 •  https://www.youtube.com/watch?v=r8krI1YqbB4
 • Lehetséges, hogy sokkal fiatalabbnak nézz ki, és érezd is magad anélkül, hogy különböző anyagokat kellene injekciózni a testedbe, hogy akupunktúrás tűkkel szurkálnának,vagy más traumatikus "élményt" okozó eljárásoknak (gépi, műtéti) vetnéd alá testecskédet?
  Az ACCESS CONSCIOUSNESS® ENERGETIKAI FACELIFT egy csodálatos kezelés, ami visszafordítja az öregedés jeleit az arcon, és hasonló hatást érünk el a test többi részén is. Ha többször futtatjuk (15-20-szor) tartós változást eredményez.
  Az ACCESS CONSCIOUSNESS® ENERGETIKAI RÁNCTALANÍTÁS abban különbözik a többi alternatív kezeléstől, hogy gyengédebb, kedvesebb,és könnyedebb Neked és a Testednek.

  HOGYAN LEHET EZ MÉG ENNÉL IS JOBB?
  Ezen a minimum 6 órás kurzuson megtanulod, hogyan használd az energiákat arra,hogy megemeld és megfiatalítsd az egész tested finom, kellemes, megnyugtató érintéssel és táplálással az arcon, a nyakon, és a dekoltázson.
  Ezen a lendületes tanfolyamon fogadsz és ajándékozol két teljes ENERGETIKAI FACELIFT kezelést, valamint megtanulod, hogyan kezelhetsz másokat.
  Az ACCESS CONSCIOUSNESS® ENERGETIKAI RÁNCTALANÍTÁS kezelést világszerte alkalmazzák thermálfürdőkben,masszázsszalonokban,fiatalító központokban,plasztikai sebészeti rendelőkben, wellness központokban.....vagy csak úgy otthonodban, barátnőkkel...
  Szeretnéd?
  Választanád? Megtanulnád? 
 • Befektetésed jelenleg 55ezer Ft.
 • 15 éves korig díjmentes, 16-18 évig és ismétlőknek féláron. 
 •  
 • Testsúly problémák, evési zavarok helyreállítása
 • A Földdel való Egységközösség helyreállítása
 • Allergiás reakciók eltörlése
 • Nyirokmirigyes össze nem illések és ellentmondások
 • Energetikai áramlások helyreállítása (Áramkörök)
 • Érzelmi intenzitások feloldása
 • Szabotáló programok, hitrendszerek eltörlése
 • Molekuláris szintű újraépítés a testben (DMM, MDM)
 •   Az Access Consciuesness®-ben közel 60-féle energetikai testkezelés létezik.
  A hatékonyságuk abból adódik, hogy segítségükkel sejtszinted tudjuk törölni a testünkben lévő energetikai lenyomatokat, amiket elraktároztunk (tudat alatt!) életünk folyamán.Ezeken kívül a sejtszinten jelen lévő "káros" anyagokat is könnyedén ki lehet tisztítani a szervezetünkből.
  Vannak-e amalgám töméseid a fogaidban?
  A tisztálkodószereid, dezodorjaid tartalmaznak-e pl. alumíniumot?
  A táplálékaid tartalmaznak-e tartósítószereket, mesterséges adalékanyagokat, permetszer maradványokat?
  Vajon mennyi klórt viszünk be az "ivóvízzel"?
  Mi van, ha létezik olyan testkezelés, ami lehetővé teszi, hogy ezek a vegyületek szétbomoljanak, és kiürüljenek a testünkből?
  Mekkora könnyebbség lehet ez neked és a testednek?
  És a gyermekeidnek, hozzátartozóidnak, klienseidnek, ha futtatod rajtuk?
  Mi van, ha az ételed-italod is "egészségessé", táplálóvá tehető ezáltal?
  Mi van, ha a ciszta,szemölcs,csontkinövés, HÁJ!!!! eltűnik a testkezelés energia futtatásával?
  Hajlandó lennél ezt megengedni?
  És még mi más is lehetséges?
  Megtanulnád?
  Ha választod, 26ezer Ft befektetéssel megteheted.
  Előzetes bejelentkezést kérek neved, lakcímed, e-mail címed, telefonszámod megadásával.
 •  
 • Biomimetikus Mimikri  - Másoktól átvett érzelmek, hitrendszerek, életút minták, fájdalmak feloldása, megsemmisítése, és szétoszlatása
 • Minden testbe zárt szorongás megsemmisítése:
 • Szinte mindenkinek vannak olyan időszakok az életében, amikor az állandó feszültség és szorongás miatt már a mindennapi feladatok elvégzése is óriási kihívást jelent.
  Időnként mindenki érez szorongást, feszültséget, nyugtalanságot, félelmet. Egy bizonyos szintig ez egészséges: fokozza a teljesítőképességet (pl. sportban, munkahelyen), és a szervezet, ha fenyegetést észlel, felkészíti a testet a menekülésre vagy éppen a harcra. (Üss vagy fuss)
  Látszólag semmi oka nincs az embernek arra, hogy szorongjon, mégis szorong. Általában este erősödik fel a szorongás, a sötétség közeledtével, és az alvás is nehéz lesz, rémálmok is gyakran megjelennek.
  A szorongás formái:
  Generalizált szorongásos zavar: hullámzó intenzitással, tartósan fennálló szorongás
  Kényszerbetegség: visszatérő gondolat, ill. cselekvés okozta szorongás, feszültség
  Pánikbetegség: jelentkező szorongásos rohamok
  Agorafóbia: rosszullét, félelem – zsúfolt terektől, tömegtől
  Szociális fóbia: rosszullét – figyelemnek kitett szituációkban
  Speciális fóbia: konkrét tárgytól, szituációtól, állatoktól való félelem
  Poszttraumás stressz: rendkívüli trauma után, az emlék okozta szorongás
  A szorongásos zavarok gyakran idéznek elő pszichoszomatikus tüneteket is.
  (szívdobogás, émelygés, mellkasi fájdalom, fejfájás, gyomorfájás, izomfeszültség a vállban és nyakban, szédülés, fáradtság).
  Létezik egy gyengéd módszer arra ,hogy feloldjuk a szorongást a testünkből. Választanád?
 • Földdel való egységközösség helyreállítása

 • Szerződések, fogadalmak, ígéretek eltörlése
 • Sejtmemória 

 • A szex és (pár)kapcsolat automata válaszadó rendszereinek eltörlése és megsemmisítése

 • AZ OK_OKOZATI BEBÖRTÖNZÉS ELTÖRLÉSE ÉS MEGSEMMISÍTÉSE

  Hajlandó vagy mindig újra és újra ránézni arra, mi vihet tovább, mi hozhat nagyobbat?
  Mi az, ami működik Neked, és mi az, ami félelmekbe zár, összehúzódásra késztet?

  Mennyire zártad be Magadat az ok-okozati elképzeléseidbe?
  Mennyire érezheted a SZABADSÁGOD, ha ledöntöd a korlátaidat, amiket Önmagadnak állítottál?
  Mekkora felszabadulást hozhat az életedbe, ha már nem következmények sorozatát szenveded el, hanem Te veszed kézbe a saját életed irányítását?
  Nálad is vannak blokkok és beragadások, amik fogva tartanak, nem engedik, hogy ÖNMAGAD légy?
  Szeretnéd-e ezt a változást?
  Megtanulnád?
  Erre van lehetőséged egy 3,5-4 órás tanfolyamon.
  Átélheted, megtapasztalhatod, utána alkalmazhatod másokon, akik kérik. (Terapeutaként a praxisodban, de családodban, barátaid körében is hatalmas hozzájárulás lehet.)
  Befektetésed ÖNMAGADBA: 26 ezer Ft.
  15 éves korig nem kell fizetned.
  16-18 éves korig, és ismétlőknek féláron.
  Regisztrált, okleveles kezelőként bekerülsz az ACCESS CONSCIOUSNESS nemzetközi rendszerébe. (176 országban van jelen)
  Bejelentkezés és érdeklődés:
  Danka Mária Access Consciousness Testkezelések Facilitátor
  30/9766974
  dankamaria.hu
 •  Ezzel az Access®
 • Energetikai Testkezeléssel hatalmas lépést tehetsz a felszabadulás, önmagaddá válás útján. (Mint a mesében a hétmérföldes csizma)
 •   • Molecular Terminal Valence Sloughing System (MTVSS)
   
  Az MTVSS az egyik legdinamikusabb kézrátétes eszköze az Access®-nek.
  Az Access egyik lényeges sarokköve, hogy feloldjunk minden olyan fixált nézőpontot, ami bemerevíti a tudatosságunkat, és nem enged teret az életünkben a lehetőségeknek.
  Sokszor ezek a korlátok megfoghatatlanok és csak az energiáját érezzük, amint lehúz bennünket, bár szavaink nincsenek rá, hogy megfogalmazzuk őket.

  Az egyik módszer ezeknek a feloldására az úgynevezett tisztítómondat, a másik, amivel ki lehet tisztítani sok berögzült torz emléket a tudatalattiból, az a testkezelések módszere. 

  Több mint ötven különféle energiát fedezett fel az Access, ami szavakon túl segít a testedet tudatos segítőtárssá változtatni. Az Access Testkezelések segítenek levenni a terheket a testről, mély ellazulást, gyógyulást és tudatosságot hoznak.
  A tested egy érzéki, érzékelő organizmus, aki folyamatosan információt ad neked. Te és a tested, egyedi módon érzékelve, tudatában vagytok mindennek. A tested arra lett tervezve, hogy a megtestesülésed tudatosságát adja neked, a körülötted lévő világ energiájáról való tudatosságot. Meg van az a képessége, hogy egy nagyszerűbb megtestesülés lehetőségének tudatosságát adja, de ehelyett, ebben a valóságban inkább az ítélkezés forrásaként tekintünk rá.

  Hajlandó lennél egy más valóságot megélni a testeddel?

  A testedként azonosítod magad? Ha a testeddel azonosítod magad, és azt hiszed, hogy csak ennyi vagy, akkor lekorlátozod, hogy mennyire kiterjedt lehetsz, olyan mértékre, amekkorának a testedet érzékeled, és nem engeded meg, hogy több legyél.
  Az MTVSS fel tudja oldani mindazt a változást, amely a testünkön történt bármely időben, térben, dimenzióban és valóságban.
  Ha 20-30 héten át hetente kapsz ilyen kezelést, akkor a tested végre úgy fog működni, ahogyan kellene neki.
  Különféle módok az MTVSS használatára:

  - Mint immunrendszert erősítő
  - Az egész test immunrendszerének stimulálására
  - Minden olyan program feloldása, ami visszatartja a dolgokat a változástól
  - Olyanná változtatja a dolgokat, amik hozzájárulások lehetnek számodra
  - Megerősít abban, hogy felfedezd a saját éberségedet a különféle energiákra
  - Megkönnyíti a testünk működését edzés, torna, hegymenet, bármilyen fizikai igénybevétel esetén
  - Hozzájárulás a test különböző részein felbukkanó nehézségek megkönnyebbítésére

  A testkezelések talán nagyon egyszerűnek tűnnek. Azok is! Mindenkiben meg van a képesség, hogy gyógyítsa magát és másokat, diploma és tréning nélkül. Annyit igényel mindössze, hogy jelen legyen, megérintse a testet, és fogadja a visszajelzéseket a kezelt testtől.
 • - Amíg a sejtmemória a traumák és a hegek feloldásának legjobb eszköze, az MTVSS a "választás" eszköze, mivel majdnem mindent helyre tesz, ahol a test félreműködhet. Hatalmas hatással lehet az immunrendszerre, különösen, ha az ízületeket kezelik vele.


 • Mire vágyik a tested, amit nem adtál meg neki eddig? Mire képes a tested, amit nem ismert fel eddig?

  A kezelések ára: 60-90 perc   -    15 000 Ft (egyéni facilitálással 20 000 Ft)
  Bérlet:               5 alkalmas  -   65 000 Ft - 2 hónapig érvényes
                         10 alkalmas  -    120 000 Ft - 4 hónapig érvényes (bármilyen testkezelés igénybe vehető)
  ESSE kezelés: 20 000 Ft. (1,5 óra)
  Ha szeretnéd megtanulni, másokon alkalmazni ezt a csodálatos testkezelést,4 órás kurzuson van rá lehetőséged.
  Befektetésed önmagadba 26 000 Ft.
  Ha hívást érzel, keress az elérhetőségeimen.
  Mi egyéb lehetséges még, amire még csak nem is gondoltál?
  Látás helyreállítás- Access ®

  • testkezelés tanfolyam (Correcting Vision)

  •  


  Ezt a kezelést a látás javítására alkalmazzuk, de nagyon jó tapasztalatok vannak arra vonatkozóan is, hogy arc, és homloküreg illetve megfázásos, gyulladásos  fül problémákra is hatékony segítség lehet. Tudjuk vele kezelni a szem traumatikus eseményeinek káros hatásait is, például amit a villogó lámpák, a neonfény, vagy a TV okoznak. "Mellékhatásként" az életünk eseményeire is jobban „ráláthatunk” általa. Természetesen a változáshoz itt is több kezelés ajánlott.
  Állatokon éppen úgy működnek, mint embereken,gyakran még sokkal jobban, mivel az állatok hajlandóak feladni szenvedésüket,fix nézőpontjaikat, hogy jobban érezzék magukat.
  Mi kellene ahhoz, hogy ezt Te is megtedd?

  Van valami, amit úgy érzel még nem vettél észre ?
  Mi az a képességed,  amit elrejtettél eddig, hogy senki ne lássa, még Te sem? Mi egyéb lehetséges?
  Mennyi minden van, amit egyszerűen nem szeretnénk észrevenni ,s a szemünk alkalmazkodik, hogy azokat ne is lássa meg soha?

  Ezt az energetikai kezelést alkalmazva többeknek sikerült letennie, vagy kevesebbet használnia a szemüvegét.
  A tanfolyam elvégzésének előfeltétele nincs,viszont az Access Bars ismerete hatalmas előnyt jelent.
  Befektetésed Önmagadba 26 000 Ft.

  Hogyan lehetne ez még sokkal jobb?

 •  Egyéni kezelések: 15 000Ft (1-1,5 óra)Facilitálással: 20 000 Ft.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése