2017. augusztus 26., szombat

MTVSS -- az ACCESS legelső testkezelése

Molecular Terminal Valence Sloughing System (MTVSS)
 
Az MTVSS az egyik legdinamikusabb kézrátétes eszköze az Access-nek. Amíg a sejtmemória a traumák és a hegek feloldásának legjobb eszköze, az MTVSS a "választás" eszköze, mivel majdnem mindent helyre tesz, ahol a test félreműködhet. Hatalmas hatással lehet az immunrendszerre, különösen, ha az ízületeket kezelik vele.
Az Access egyik lényeges sarokköve, hogy feloldjunk minden olyan fixált nézőpontot, ami bemerevíti a tudatosságunkat, és nem enged teret az életünkben a lehetőségeknek.
Sokszor ezek a korlátok megfoghatatlanok és csak az energiáját érezzük, amint lehúz bennünket, bár szavaink nincsenek rá, hogy megfogalmazzuk őket.

Az egyik módszer ezeknek a feloldására az úgynevezett tisztítómondat, a másik, amivel ki lehet tisztítani sok berögzült torz emléket a tudatalattiból, az a testkezelések módszere. 

Több mint ötven különféle energiát fedezett fel az Access, ami szavakon túl segít a testedet tudatos segítőtárssá változtatni. Az Access Testkezelések segítenek levenni a terheket a testről, mély ellazulást, gyógyulást és tudatosságot hoznak.
A tested egy érzéki, érzékelő organizmus, aki folyamatosan információt ad neked. Te és a tested, egyedi módon érzékelve, tudatában vagytok mindennek. A tested arra lett tervezve, hogy a megtestesülésed tudatosságát adja neked, a körülötted lévő világ energiájáról való tudatosságot. Meg van az a képessége, hogy egy nagyszerűbb megtestesülés lehetőségének tudatosságát adja, de ehelyett, ebben a valóságban inkább az ítélkezés forrásaként tekintünk rá.

Hajlandó lennél egy más valóságot megélni a testeddel?

A testedként azonosítod magad? Ha a testeddel azonosítod magad, és azt hiszed, hogy csak ennyi vagy, akkor lekorlátozod, hogy mennyire kiterjedt lehetsz, olyan mértékre, amekkorának a testedet érzékeled, és nem engeded meg, hogy több legyél.
Az MTVSS fel tudja oldani mindazt a változást, amely a testünkön történt bármely időben, térben, dimenzióban és valóságban.
Ha 20-30 héten át hetente kapsz ilyen kezelést, akkor a tested végre úgy fog működni, ahogyan kellene neki.
Különféle módok az MTVSS használatára:
- Mint immunrendszert erősítő
- Az egész test immunrendszerének stimulálására
- Minden olyan program feloldása, ami visszatartja a dolgokat a változástól
- Olyanná változtatja a dolgokat, amik hozzájárulások lehetnek számodra
- Megerősít abban, hogy felfedezd a saját éberségedet a különféle energiákra
- Megkönnyíti a testünk működését edzés, torna, hegymenet, bármilyen fizikai igénybevétel esetén
- Hozzájárulás a test különböző részein felbukkanó nehézségek megkönnyebbítésére
A testkezelések talán nagyon egyszerűnek tűnnek. Azok is! Mindenkiben meg van a képesség, hogy gyógyítsa magát és másokat, diploma és tréning nélkül. Annyit igényel mindössze, hogy jelen legyen, megérintse a testet, és fogadja a visszajelzéseket a kezelt testtől.

Egyéni kezelésekre, tanfolyamra bejelentkezés a 30/9766974-en, vagy a mariadanka65@gmail.com-on lehetséges.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése