2016. január 1., péntek

LÉLEKMAGAZIN.HU CIKK AZ ACCESS BARS-RÓL

http://lelekmagazin.hu/a-tudomany-segit-megmutatni-hogyan-hat-az-access-barsok-futtatasa/
http://www.benso-iranytu.hu/2014/03/28/access-testkezelesek/ 

Access Consciousness testkezelések
Korábban már írtam az Access Bars elnevezésű kezelésről, amely rendkívül hatékonyan, már egyetlen alkalom során képes feloldani a korlátozó hiedelmeinket, félelmeket, szorongásokat, káros meggyőződéseket. Az Access Consciousness azonban további kezelésekkel is szolgálhatja a gyógyulásunkat, a fiatalodást! 


iras1 
Vision – Látás helyreállítás
Mindazt, amit a világból felfogunk, legnagyobb részt a látáson keresztül észleljük. Sok mindent nem szívesen látunk meg, nem akarunk észrevenni, mintegy arra utasítva ezzel a szemünket, hogy ne lássa tisztán a minket körülvevő világot, vagy ne vegyen észre valamit, ami számunkra kellemetlen vagy fájdalmas.
Amikor egy traumatikus élményt tapasztalunk meg, az emlék eltárolódik a szemünket körülvevő izmokban, és látásproblémákat idézhet elő. A feszültség feloldásával a látásunk is rendbe tehető, ezt célozza a Vision (Látásjavítás) elnevezésű erőteljes hatású testkezelés, amely a szem körüli területek finom érintésével éri el felszabadító hatását, miközben a homlok- és arcüreget is tisztítja, regenerálja. Gary M. Douglas, a módszer kidolgozója mindössze három kezelés után végleg letehette a szemüvegét!

Face Lift – Energetikai ránctalanítás
Ez az eljárás varázslatba illő módon képes megfiatalítani az arcot, visszafordítani az öregedés jeleit, miközben a test egészére is hatással van. Három alkalom általában már látható eredményt hoz, húsz alkalom után pedig teljesen beindul a regeneráció, tartóssá válik a hatás, és látványosan sokkal fiatalosabbakká válunk.
Ez az eljárás feszesíti, finomítja és visszafiatalítja az arcot és a testet, ráadásul azok, akik kipróbálták a módszert, arról számoltak be, hogy energetikusabbak lettek, és tisztábban tudnak gondolkodni.

SEJTMEMÓRIA – Fizikai traumák hatását és hegesedést visszafordító folyamat
MTVSS: az immunrendszer és a teljes test szervrendszereinek kezelése, helyreállítása – minden korosztály számára használható a legfiatalabbtól a legidősebbig.
A kezelés aktiválja az immunrendszert, hogy megelőzzük a megbetegedéseket, vagy ha már megtörtént a baj, segítsük a testünket abban, hogy regenerálja önmagát.
Az egészség fenntartásához és visszaállításához könnyedén és rendkívül hatékonyan fér hozzá az MTVSS immun- és szervrendszereket helyreállító kezeléssorozata, melyet szinte bármilyen betegség esetén hatékonyan alkalmazhatunk. A kezelés során a kezelő a kezeit a test megfelelő pontjaira helyezi. Minden alkalommal megdöbbentő a kezelés hatása!
További információ:
Danka Mária
Access Bars Practitioner, Facilitátor, Access Consciousness testkezelő, testkezelések facilitátor
Face Lift Energetikai ránctalanítás
Kezelések és tanfolyamok Velencén , Székesfehérváron, és Budapesten (Újpest)
Email: mariadanka65@gmail.com
Telefon: 30/9766974
Skype: h.danka.maria 
Változás ! Stresszoldás !
(Életmód / Velence)

Lélekápolás, traumaoldás,fizikai-, és lelki közérzetjavítás.... • Danka Mária Access Consciousness Facilitátor, Practitioner (oktató, kezelő)
  Mottó: AZ ÉLETBEN MINDEN KÖNNYEDÉN, ÖRÖMMEL, ÉS RAGYOGVA ÉRKEZIK EL HOZZÁM! 

  A kezeléseimmel elkezdjük kitisztítani az életünk különböző területein lévő korlátozásainkat. Legrosszabb esetben egy nagyszerű masszázs élménye, legjobb esetben pedig gyökeres változás az életünkben.
  Választanád?

  Access Bars
  Ez egy 25 éve működő energetikai módszer, melyet Gary Douglas fejlesztett ki. A Bars pontokat jelent. A fejünkön lévő 32 pont megfelelő sorrendben és kombinációban történő érintésével – EEG-vel és termometriával igazolható- hatásokat érhetünk el.

  Észlelted már, hogy ha túl sok program fut a számítógépeden egyszerre, folyton lefagy, nem működik? … és akkor még ott vannak a vírusok, amiktől meg kell a gépet szabadítani. Így van ez az embereknél is. Hiedelmeink, korlátaink és másoktól átvett problémáink tengerében fuldoklik az agyunk és sokszor nem találjuk a megoldást. 32 pont = 32 nyomógomb felszabadítása. Ennyire egyszerű!

  Kiknek való a kezelés?
  Aki érzékeli, hogy valami nem stimmel , nem működik az élete úgy, ahogy szeretné, beleragadt valamibe, amitől nem jön a pénz, nem működnek a kapcsolatai, folyamatosan aggódik és fájdalmai, problémái vannak. Elvileg tehát mindenkinek.
  Danka Mária

  Access Consciousness Facilitátor, Practitioner (oktató, kezelő)

  Cím: Velence 2481 Honvéd Ltp.3. 2.em./4.
  Tanfolyamok:
  Budapesten: 4.ker. Csányi L. u. 34.(Csányi-Aradi sarok ) Újpest-Városkapu
  E-mail címem: mariadanka65@gmail.com Honlap: www.dankamaria.hu

  Megbeszélés szerint az országban bárhol.
  TEL: +36309766974
  Skype: h.danka.maria
  dankamaria.hu

  Nincsenek megjegyzések:

  Megjegyzés küldése