2015. szeptember 9., szerda

ACCESS BARS KURZUS OROSZLÁNYON

A tanfolyamon az Access több eszközét is megtanuljuk. Ilyen például a már sokat említett 32 pontos fejkezelés. De vannak olyan segítő eszközök, melyek a hitrendszerek törlésére szolgálnak. Több, könnyen beépíthető eszközt tanulunk az egy napos Access Bars tanfolyamon, melyek hozzásegítenek Téged (és még mi mindenki mást?) egy boldogabb és örömtelibb élethez.

Az Access Consciousness-t Gary M. Douglas alapította és formálja a mai napig Dr. Dain Heer-rel. Azoknak a keresőknek ajánlja, akik tudják, hogy az életünk többről szól, mint amit látunk. Azok, akik valóban „tudják”, hogy ha a változást választjuk, azzal kiterjesztjük önmagunkat, az életünket önmagunk és mindannyiunk számára is.

Ezzel a gyakorlati módszerrel könnyedén segíthetsz a családodnak, a környezetedben élőknek, terapeutaként pedig egy nagyszerű kiegészítő technikát sajátíthatsz el. (Masszőrök kifejezetten szeretik alkalmazni a kezeléseik során).

A módszert gyermekek is megtanulhatják, az ő tisztaságuk, szeretetük, feltétel nélküliségük által a kezelés még örömtelibb és felszabadítóbb lehet.

Befektetésed ÖNMAGADBA: 54.000,- Ft.(Nemzetközileg szabott ár )
15-17 éves kor között és ismétlőknek féláron.
15 éves korig ingyenes.

Helyszín:Egészség Ösvénye KFT.
2840-Oroszlány Táncsics M.út 14. Fsz/4
Időpont:2015.szeptember 13.   8:30-tól 16:30-ig.

A tanfolyamon 2 kezelést kapsz és kettőt ajándékozol.

A TANFOLYAMRA ELŐRE BEJELENTKEZÉS SZÜKSÉGES:

DANKA MÁRIA
TEL: +36309766974
E-MAIL:mariadanka65@gmail.com
vagy
MOLNÁR JUDIT
TEL:+36304950500
E-MAIL:egeszsegosvenye@gmail.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése