2015. szeptember 16., szerda


GARY DOUGLAS: VÁLASZTÁS

(fordította: Habalin Csilla)

"Ha igazán bármit választhatnál, mit választanál?
Választanád, hogy igazad legyen?
Választanád, hogy tévedj? Választanád, hogy legyenek szükségleteid vagy problémáid?
Vagy választanád a totális választást és a végtelen lehetőségeket?
A legnagyobb szabadság az életben, ami rendelkezésünkre áll, a választás képessége. A választás teremt. Amikor választasz, befogadod a tudatosság ajándékát. A tudatossággal több lehetőséget és választást érzékelsz és fogadsz be, és elkezdesz többet választani abból, amilyennek az életedet szeretnéd teremteni.
Amikor a teremtés öröméért választasz több tudatosságot és lehetőséget, az az igazi választás. Az igazi választásban nincs ítélkezés. Az igazi választást nem a szükséglet, a jó vagy a rossz motiválja – választasz, mert választhatsz.
Bármikor, amikor van egy nagyszerű magyarázatod vagy igazolásod a választásodért, az tulajdonképpen nem is választás – hanem döntés, következtetés és ítélet!
Minden ítélettel feladod a végtelen választás szabadságát annak kedvéért, hogy a jó, a helyes és a nyerő választás legyen meghatározó, és az, hogyan kerüld el a helytelen, a rossz, vagy a vesztes választást.
Ez az, ahogy a jelenlegi korlátozott választásod vagy nincs választásom valóságot teremted.
Mondd, hogy úgy döntesz, hogy mindenáron el kell kerülnöd, hogy veszíts. Vagyis, bármely bírált választás, amely tartalmazhatja a vesztés lehetőségét, elérhetetlenné válik számodra, még akkor is, ha ez nagyobb lehetőséget teremtene az életedben. Az ítélet megsemmisíti a tudatosságot, és megöli a választásokat és a lehetőségeket.
Hajlandó vagyok tévedni, és hajlandó vagyok veszíteni. Mert megengedem magamnak a vesztés választását, választhatom, hogy veszítsek, választhatom, hogy nyerjek, vagy választhatok valami teljesen mást. Amikor nem állsz ellen semmilyen választásnak, minden választás elérhetővé válik.
A szükséglet egy másik ítélet, ahol az emberek elkerülik a választást. Hiszel abban, hogy a pénz választás kérdése vagy azt, hogy szükséged van rá? A pénz tulajdonképpen csak választás kérdése. Mi a különbség közted és az utcán lévő hajléktalan között? A választásaitok. Amikor hajlandó vagy a pénz birtoklását választásként azonosítani, és nem szükségletként, egyre jobban elérhetővé válik neked is.
Minden választásod, amit teremtesz, megvalósul az életedben. Az a választásod, hogy ítélkezel, meghatározza a korlátozásokat, amiket teremtesz.
Az első lépés az igazi választáshoz, hogy megkérdezd magadtól: „Mi értékesebb tulajdonképpen számomra? A választás szabadsága vagy a nézőpontom helyessége?”
A legtöbb ember jobban szereti a szabadságnál, ha igaza van. Én inkább vagyok szabad, hogy választhassak. Egyik választás sem helyes vagy helytelen – csak különböző valóságok. Ha más valóságot szeretnél, annyit kell csak tenned, hogy válassz."

Gary Douglas / az Access Consciousness alapítója/

5 TIPP AZ ADÁS ÉS BEFOGADÁS EGYIDEJŰSÉGÉHEZ

Marilyn Bradford
minősített Access Consciousness Facilitátor vendégbejegyzése

fordította: Habalin Csilla

Korábban azt gondoltam, hogy a hozzájárulás rólam szól, hogy csináljak vagy adjak valamit, mint például: adtam 100 dollárt a menhelynek, vagy heti 1 alkalommal házhoz szállítottam az ételt rászorulóknak. Ezek mögött a cselekedetek mögött a felsőbbrendűség energiája volt, úgy, mint: „Segítek ezeknek az embereknek.” és „Jót teszek a világban”.
Mióta használom az Access Consciousness eszközeit, úgy találom, hogy a létezik egy teljesen más és sokkal kiterjesztőbb módja a hozzájárulás energiájában létezésnek.
Mostanáig ez az, amit tudok, hogy nekem igaz a hozzájárulással kapcsolatban:
1. A hozzájárulás magában foglalja a tudatos létezés iránti elköteleződést.
2. A hozzájárulás megköveteli, hogy a „Mi teremt többet?” kérdésében legyünk.
3. A hozzájárulás megköveteli a hajlandóságot az egyidejű adásra és befogadásra.
4. A hozzájárulás magában foglalja a Mi Királyságát az Én Királysága helyett.
5. A hozzájárulásban nincs bírálat.

Gyakorlati tanácsok

A közelmúltban a Houston Airporton vártam a repülőt vissza Albuquerque-ba. Ez a hely egyike volt a legzsúfoltabb és kaotikusabb kapuknak, ahonnan rengeteg repülő száll fel ugyanarról a helyről. Észrevettem egy idős guatemalai asszonyt, aki nagyon összezavarodva szorongatta az útlevelét, és a beszálló kártyáját.
Beszélgetni kezdtünk, bár ő nem beszélt angolul, én pedig spanyolul. Megcsodáltam a ruháit – ő készítette a teljes öltözékét. Aggódott, hogy melyik kapuhoz, hová kell mennie, stb. A férje is csatlakozott hozzá, aki szintén rémült volt. Megnéztem a jegyüket – ugyanazzal a géppel utaztunk- majd kapcsolatba léptem a kapuhoz tartozó kísérővel, aki biztosította őket, hogy elkíséri őket a beszálláshoz.
Olyan hálásak voltak, hogy könnyek szöktek a szemembe. A házaspár legalább 10 emberrel találkozott Albuquerque-ban. Mindenki nagyon boldog volt. Integettek, és köszönetet mondtak, és (hála az Accessnek), képes voltam teljesen befogadni. A múltban valami ilyesmit mondtam volna: „Nem probléma. Örülök, hogy segíthettem.” (felsőbbrendűség) Inkább befogadtam a hálát és a boldogságot, mint ajándékot.
Azt vettem észre, hogy bármilyen cselekedetünket különböző energiákkal vihetjük végbe. Kevésbé számít a tett maga, annál inkább az energia, amiből a cselekedet jön.
Amikor felsőbbrendűségből cselekszünk – döntésnélküliséget jelent, és azt a következtetést, hogy mi tudjuk legjobban. A ténykedésünk és a megnyilvánulásunk az Én Királyságából jön, és a másik ember nyakába varrjuk.
Amikor a hozzájárulás energiája vagyunk, nincs több vagy kevesebb, csak az öröm tánca!
Bármikor, amikor azt gondoljuk, hogy mi tudjuk, mi a legjobb vagy helyes a másik személynek, nem tiszteljük. Lehet, hogy azt gondoljuk, hogy a mi hozzájárulásunk az ő jövőjéhez, hogy „tudjuk, mire van szüksége”, de ennek a hozzáállásnak semmi köze a tudatossághoz. Ez bírálaton és következtetésen alapul.
Talán könnyű beleesni a „tudom, hogy másoknak mit kellene csinálni” csapdájába, mert ebben a valóságban ezt tanították meg „csinálni”.
Mi lenne, ha a mi lehetséges energiája és az önmagadként létezés meghívás lenne másoknak, hogy többet válasszanak?
Mi van, ha az igazi hozzájárulás mi lehetünk mindannyian?
forrás:http://access-consciousness-blog.com/…/5-tips-to-have-simu…/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése