2015. augusztus 21., péntek

ACCESS BARS KURZUS VELENCÉN SZEPTEMBER 19-ÉN


Mi lenne, ha mindössze 1 nap alatt elsajátíthatnál egy olyan technikát és tudást, amellyel akár az egész életed megváltozhat?


Tudtad, hogy van 32 pont a fejeden, amelyeket ha gyengéden megérintenek, erőfeszítés nélkül el tudod engedni mindazt, ami miatt képtelen vagy az el(be)fogadásra? Mi lenne, ha a masszázságyon fekve, e néhány pont érintésével a fejeden, feloldódna minden Téged korlátozó hitrendszer, nézőpont vagy bármi más, ami most lekorlátoz, beszűkít?
Ha úgy érzed, hogy többé már nem szeretnéd a régi utat járni és a családod, barátaid életét is több örömhöz és lehetőségekhez szeretnéd hozzásegíteni, akkor tarts Velem!

Az Access Bars alapvetően nyújthat egy kellemes pihentető élményt is számodra, de valójában ennél sokkal több történik kezelés közben.
Gary M. Douglas több mint húsz éve alapozta meg ezt a gyógyító technikát, mely a fejen és részben az arcon található 32 pont megérintésének, lefogásának kombinációin alapul. Ezen pontok (BAR-ok) mentén futó energia sávok raktározzák el az összes, valaha megtörtént vagy felmerült gondolatunk, ötletünk, döntésünk, hitünk, elképzelésünk elektromágneses lenyomatát.

Amikor ezeket a pontokat gyengéden érintik a fejeden, erőfeszítés nélkül válsz képessé arra, hogy elengedd a korlátozó hitrendszereidet és végre elfogadó, befogadó tudj lenni a végtelen lehetőségeid számára ítélkezésektől mentesen.

Amikor a BAR-okat futtatják, az agyhullámok lelassulnak, ezáltal lehetővé válik, hogy a viselkedési minták, hitrendszerek, nézőpontok hozzáférhetőek és oldhatóak (törölhetőek) legyenek számos meghatározó területről úgy, mint:
pénz, szexualitás, kreativitás,kapcsolatok, öregedés, test.......

Miben segíthet Neked, családodnak, barátaidnak, pácienseidnek az Access Bars?
- csökkenti a stresszt,
- a testnek könnyedséget és örömet ajándékoz,
- oldódnak a mentális, érzelmi, fizikai és energetikai blokkok,
- emelkedik általa a tudatossági szint,
- segít koncentráltnak és fókuszáltnak lenni az életben,
- javulhat az egészségi állapot,
- az összezavarodott gondolatok kisimulnak,
- a kapcsolatok gyógyulnak,
- reggelente kipihentebb ébredést ad, napközben pedig több energiát,
- mély relaxációhoz segít,
- a gyerekek iskolai eredményeit javíthatja,
- képessé válik általa az ember a be- és elfogadásra,
- egyre több és több lehetőséget kapunk általa és egy boldogabb, teljesebb életet.

Ha még nem olyan az életed, mint szeretnéd, és többre vágysz, akkor gyere el az Access Bars kurzusra, hogy több teret és lehetőséget teremts az életednek és a mindennapjaidnak, és még sokkal többet ennél is!

Milyen jó lenne, ha minden könnyedén, örömtelien és ragyogva érkezne az életedbe? Mi lenne, ha a teremtés az életed természetes részévé válna? És hogyan is lehetne az életed napról napra még sokkal jobb?

Az 1 napos tanfolyam során elméleti oktatás és kezelések váltják egymást. 2 kezelést adsz és 2-t kapsz, így megtapasztalhatod az Access Bars működését, hatását és biztos tudással mehetsz el a tanfolyamról, hogy hol helyezkednek el a BAR-ok, hogyan működik a BAR-ok futtatása. Tudod majd használni az egyéb eszközöket is. Illetve mindezeken túl ez egy egész napos oldási folyamat is, hiszen amikor adsz és kapsz, akkor is oldódnak a hitrendszereid és egyéb korlátozó tényezők.

Egy Access Bars kezelés során több lépés követi egymást. Az első néhány pozícióval megtanítjuk a testnek a természetes energia áramlását és, hogy ezt használni tudja a hétköznapokban is. Majd jönnek az egyes életterületekhez kapcsolódó hitrendszerek, hiedelemrendszerek és egyéb blokkok oldásai. Ezután következik egy olyan BARS kombináció futtatás, mely megakadályozza, hogy a törölt dolgok „visszatöltődhessenek”. Végül lehetőségeket engedünk be az életünkbe, melyhez teret és időt nyitunk és energiát adunk.

A tanfolyamon az Access több eszközét is megtanuljuk. Ilyen például a már sokat említett 32 pontos fejkezelés. De vannak olyan segítő eszközök, melyek a hitrendszerek törlésére szolgálnak. Több, könnyen beépíthető eszközt tanulunk az egy napos Access Bars tanfolyamon, melyek hozzásegítenek Téged (és még mi mindenki mást?) egy boldogabb és örömtelibb élethez.

Az Access Consciousness-t Gary M. Douglas alapította és formálja a mai napig Dr. Dain Heer-rel. Azoknak a keresőknek ajánlja, akik tudják, hogy az életünk többről szól, mint amit látunk. Azok, akik valóban „tudják”, hogy ha a változást választjuk, azzal kiterjesztjük önmagunkat, az életünket önmagunk és mindannyiunk számára is.

Ezzel a gyakorlati módszerrel könnyedén segíthetsz a családodnak, a környezetedben élőknek, terapeutaként pedig egy nagyszerű kiegészítő technikát sajátíthatsz el. (Masszőrök kifejezetten szeretik alkalmazni a kezeléseik során).

A módszert gyermekek is megtanulhatják, az ő tisztaságuk, szeretetük, feltétel nélküliségük által a kezelés még örömtelibb és felszabadítóbb lehet.

Befektetésed ÖNMAGADBA: 54.000,- Ft.(Nemzetközileg szabott ár )
15-17 éves kor között és ismétlőknek féláron.
15 éves korig ingyenes.

Helyszín: VELENCE, HONVÉD LTP. 3. 2.em./4.
Időpont:  SZEPTEMBER 19-ÉN 9- 18-IG.
A tanfolyamon 2 kezelést kapsz és kettőt ajándékozol.

A TANFOLYAMRA ELŐRE BEJELENTKEZÉS SZÜKSÉGES:

DANKA MÁRIA ACCESS CONSCIOUSNESS FACILITÁTOR, KEZELŐ
TEL: +36309766974
mariadanka65@gmail.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése