2014. december 9., kedd

Egyéb kezelések

Metamorf masszázs

Metamorf masszázs 


Velence,Kápolnásnyék, Gárdony, Agárd, Székesfehérvár területén előzetes egyeztetés esetén díjmentesen házhoz megyek.

Kinek ajánlom ezt az oldási formulát leginkább?
Akik nem szeretnék megosztani “problémáikat”, vagy nem tudnak róla beszélni. Ez a segítő formula az energiákon keresztül kommunikál, melyben csupán az a dolgod, hogy részt vegyél, és megengedésben legyél.

Napjainkban egyre inkább előtérbe kerülnek az ősi módszerek alkalmazásai. Ez azért fontos, mert teljesen tiszta, finom, lágy energiákra van most szükségünk ahhoz, hogy átminősüljön bennünk az akarás, az elvárás, megfelelés, szégyen, bűntudat és sok-sok félelem alacsony rezgésének energiája.
A módszer ősi sámán gyógymód.

Maga a technika nagyon egyszerű, bárki számára elsajátítható, és használható akár napi szinten is az életünkben. Nagy segítséget ad az idegrendszerünk megerősítéséhez, mely az egyik legfontosabb feladatunk jelenleg.  Fejlődésünk során az agynak nagy szerepe van a változások során, hisz a két agyfélteke együttműködéséről is szó van fizikai szinten is, nemcsak a férfi-női energiák harmonizálásáról.

A kezelés lényege a gerincoszlop mentén lévő energetikai rendszer tisztítása, energetikai blokkok oldása, főleg a szívcsakra oldása, a régről hozott fájdalmak, sérelmek felszabadítása. A szívcsakra az az energiaközpont, mely elsőként kapcsolódik Lényünk tiszta energiáihoz, (illetve az összes körülöttünk lévő energiát ez a központ érzi elsőként) és innen jut el az információ az idegrendszerhez, ahol is leképezi jelen tudatossági szintünknek megfelelően azt.
Ez a technika egy olyan lágy érintésekkel történő energetizálás, blokkoldás, (lábakon, kezeken, és a fejen történik) mely az éteri fénnyel dolgozik.
Csak az kerül a felszínre a tudattalan tartományokból, ami tanításként meg kell jelenjen az életedben, melynek tapasztalása szükséges a tudatosodási folyamatodban. Megérted, elfogadod, elengeded.
Nem hozunk elő akaratlagosan semmit a múltadból, nem kell félned, hogy mivel is kell szembesülnöd. Mégis olyan hatékonyan történik egy-egy alkalommal az energetikai átrendeződés, hogy egyre jobban érzed magadban a szeretet energiáját, egyre jobban működik a szíved, – hisz felszabadulnak régi fájdalmak, félelmek, bűntudat, lelkifurdalás, – melyeknek már nincs helye az életedben. Ezáltal egyre közelebb kerülsz önmagadhoz úgy, hogy “csak” egyszerűen átadod magad a Lényednek.
Az életed átrendeződik olyan irányba, ami felé haladni szeretnél. Az “ÉLET” eléd hozza az általad vágyott történésekhez szükséges ismeretanyagot, vagy azt, amit tanulni szeretnél. Csupán minden megtörténik úgy, hogy az akaratoddal nem teremtesz gátat, hanem hagyod, hogy az áramlás vigyen magával. Létrejön az a pozitív folyamat, mely helyreteszi az eddig “kibillent” dolgokat az életedben. Te magad válsz a folyamatok Teremtőjévé, és nem a külvilág, esetleg a családod irányítja az életedet.
Milyen egészségügyi problémákat oldhatsz meg ezzel a módszerrel?
- végtaggörcsök, vérkeringési zavarok, szívproblémák
- gyomorfekély, cukorbetegség, emésztési gondok
- allergia, asztma, különböző torok és fülproblémák,
- migrén, depresszió, pánikbetegség, függőségek,
- vese, epe, máj
- csont, fog és hajproblémák....

Várlak nagy szeretettel Velencén előzetes időpont egyeztetés alapján.
Egy kezelés kb. másfél órát vesz igénybe, melynek díja 8.000,-Ft/alkalom.(Bérletes formában jelentősen kedvezőbb árban hozzáférhető)
A kezelés hatását más módszerekkel is erősítem.
Danka Mária
30/9766974.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése